School of Medical Affairs | Trainingen voor Medical Advisors en MSLs
15068
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15068,bridge-core-2.5.6,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Praktische informatie – in reactie op de maatregelen rondom COVID-19 kunnen al onze modules ook virtueel gegeven worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
We hebben de dagelijkse praktijk van de MSL, Medical Advisor of Medical Manager opgedeeld in verschillende modules. Elke module behandelt een apart aspect van het werk, zowel de theorie als de bijbehorende soft skill. Hierdoor kun je als deelnemer kiezen in welk onderwerp je je verder zou willen bekwamen, afhankelijk van je rol, verantwoordelijkheden, en ontwikkelpunten.

Voor wie is de School of Medical Affairs?
De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren MSLs, Medical Advisors en leidinggevenden. Ook als je CRA bent, in PV of Regulatory werkt en je een carrière in Medical Affairs overweegt, kunnen de modules een basis vormen voor je volgende stap.  Wij zorgen ervoor dat elke deelnemer op zijn of haar niveau toegevoegde waarde ondervindt van de lessen.

Data en overleg

We plannen een module zo gauw we meer dan 8 inschrijvingen hebben. Heb je interesse? Neem contact met ons op, dan zetten we je vrijblijvend op de wachtlijst. Wil je eerst overleggen over welke modules voor jou interessant zouden kunnen zijn? Neem dan ook contact op met ons!

Groepsgrootte
Het minimaal aantal deelnemers per module is 8, en het maximale aantal is 15. Door deze beperkte groepsgrootte kunnen we de trainingen interactief houden, waarbij we zoveel mogelijk van elkaar leren.

Kosten:
Losse module: € 598

Compleet leerjaar (8* modules): € 4200

*module 9 is alleen bestemd voor (aspirant) leidinggevenden

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?